Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 19 augustus 2015
events


Helaas voor alle studenten: school gaat bijna weer van start. De vakantie is om en ook de werkende bevolking gaat weer aan de slag. Maar dat doen we niet zonder nog een keer keihard te feesten! Deze zomer sluit je in stijl af met de vetste feesten, bijvoorbeeld de onderstaande!

RAWdefinition Outdoor - Where The Freq Are We?!

Zaterdag kun je in het warme zonnetje genieten van de rauwste beats tijdens RAWDefinition Outdoor! Met dj's als Ran-D, Frequencerz, Crypsis, E-Force en Hard Driver belooft dit een keihard feestje te worden! Onze partyblogger Robin weet al wat hij dit weekend gaat doen, jij ook?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/tawWT_8Fx50

STRAF_WERK

STRAF_WERK had al twee uitverkochte edities die voor eeuwig in ons geheugen gegrift staan, en nu is het tijd voor nog zo'n onvergetelijk feestje. Onder meer De Sluwe Vos, Julio Bashmore, Noir, Job Jobse en Skream gaan er een ontzttend dikke party van maken. Patrick gaat er zaterdag van genieten en misschien komt hij je wel tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/PN49_a_jqhI

Lowlands

Groots, hard, gezellig en vooral supervet, dat is Lowlands. En meer hoeft er ook niet over gezegd te worden! De line-up is ook dit jaar weer geweldig, met onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, The Chemical Brothers, Major Lazer, Joost van Bellen en Mark Ronson. Eline en Ben gaan dit weekend ouderwets genieten van de vetste dj's en optredens, kom jij ook een kijkje nemen?

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/ajX6RfRKrz8

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws