Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 9 september 2015
events


Misschien is het weer de afgelopen week niet helemaal op en top geweest, maar dit weekend komen we weer boven de 21 graden uit. En wees eens eerlijk: of het nu regent of niet, een goed feestje kan altijd! Ook dit weekend zijn er weer allerlei vette events en wij zijn bij deze feesten te vinden!

Rotterdam Outdoor

Rotterdam wordt met vijf area's en talloze vette artiesten op zijn kop gezet dit weekend! Dj's als Speedy J, Technasia, Dimitri, Ben Pearce en Great Minds komen de havenstad onveilig maken. Patrick en Dena gaan genieten van deze keiharde party en komen je graag tegen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/Ba5sZ0qkNB4

Q-BASE

Het is één van de hardste feesten van het jaar en dit weekend barst hij eindelijk weer los! Met onder meer Audiofreq, Dark Pact, Ophidion, Coone en Ruthless wordt dit gegarandeerd een ongelofelijk feest. Robin wil het dan ook voor geen goud missen en is er zeker bij. En jij wilt hier ook zeker van gaan genieten!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/ZtYix5QhF2g

Dance Nature Festival

Dansen, het zit als feestbeest in onze natuur. En dat vieren we tijdens Dance Nature, één van de leukste afsluiters van het festivalseizoen. Dit jaar zie je hier onder meer Sidney Samson, La Fuente, Dyna, Mike Mago en The Flexican. Gegarandeerd een goed feest en daar wil je absoluut bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/K7jf5qfsSrk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws