Lowlands onthult nieuwe dancenamen voor het festival

Wouter de Vink | 26 mei 2016
events

Lowlands dance

De dancescene is goed vertegenwoordigd op Lowlands! De organisatie heeft namelijk extra dj’s toegevoegd aan de line-up. Van techno tot dubstep, je komt het allemaal tegen op Lowlands - één van de bekendste festivals van Nederland. Check hieronder over welke namen we het hebben!

LEES OOK: Grote namen op Lowlands 2016

Lowlands is één van de grootste weekendfestivals in zijn soort. Door de jaren heen heeft het festival een uitstekende naam opgebouwd, dus het gaat gegarandeerd een goed feestje worden van vrijdag 19 augustus tot en met zondag 21 augustus. Ben jij er ook bij wanneer het festivalterrein van Walibi Holland op zijn kop wordt gezet?

A Campingflight to Lowlands Paradise

Voor meer informatie en tickets, ga je naar de website van Lowlands. Hier vind je ook de complete line-up, want de dance op Lowlands is maar een schijntje van het hele evenement!

Dancenamen op Lowlands

Steffi, Benny Rodrigues & De Sluwe Vos (all nighter), Evian Christ, Hunee, Roni Size & KRUST present Full Cycle, Lido, Makam, SECTION BOYZ, Hermitude, Mr.Ties, Palms Trax, Anna Meredith, The Range, Fatima Al Qadiri, Mikael Seifu, De Likt, Amnesia Scanner, Dj Nigga Fox, Orpheu the Wizard, Woody - Ohana hana

Beeld: Facebook-pagina Lowlands

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws