Radio 538 gaat het hele weekend LIVE vanaf Tomorrowland!

Wouter de Vink | 21 juli 2016
events

Radio 538 gaat het hele weekend LIVE vanaf Tomorrowland!

Voor veel festivalbezoekers is het dit weekend misschien wel hét weekend van het jaar. Hierdoor zou het dus wel eens kunnen dat jij net buiten de pot hebt gepist en achter het net hebt gevist om een kaartje te bemachtigen. Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Want Radio 538 is het hele weekend op Tomorrowland te vinden en doet speciaal voor jou verslag!

LEES OOK: Het nieuwste geluid van Martin Garrix: ‘Name of Love’

Het radiostation stuurt drie van zijn verslaggevers naar het Belgische Boom. Wessel van Diepen en Dennis Ruyer zullen plaatsnemen in de speciale radiostudio op locatie. Hier zullen onder andere Martin Garrix, Tiësto, David Guetta, Axwell & Ingrosso, Afrojack en nog vele anderen over de vloer komen om van alles te vertellen over Tomorrowland. Verslaggever Ivo van Breukelen gaat de hort op zodat jij alles mee krijgt van de sfeer op het festivalterrein en een praatje met verschillende dj’s en bezoekers.

Radio 538 is heel het weekend LIVE vanaf Tomorrowland

Dus, wil jij er stiekem toch nog een beetje bij zijn dit weekend? Luister dan vanaf vrijdag 22 juli t/m zondag 24 juli elke dag van 18:00 – 01:00 naar Radio 538. Dit kun je onder andere via de livestream doen en de socials van 538 doen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws