Nicky Romero presenteert line-up voor Protocol x ADE

Ivo Mollemans | 5 september 2016
events

Als er één plek is in de dance wereld om zowel nieuw talent een podium te geven, als grote namen uit de industrie te kunnen checken dan is het wel het Amsterdam Dance Event, beter bekend als ADE. Tijdens dit event dat een week duurt hosten veel labels hun eigen avond en geven hiermee ook kansen aan nieuwe talenten. Dit jaar is ook het label van Nicky Romero weer aanwezig met een eigen feest genaamd Protocol x ADE.

Protocol x ADE

Dit jaar zal het event van Protocol voor de vijfde keer worden gehouden. Op vorige edities waren al zo’n beetje alle grote namen aanwezig zoals Don Diablo, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, John Dahlback en Blasterjaxx, maar natuurlijk ook artiesten die onder contract staan bij Protocol Recordings als Arno Cost, Volt & State, Blinders, Florian Picasso en natuurlijk de eigenaar zelf, Nicky Romero.

Naast de artiesten die op de line-up staan komen er ook ieder jaar wel een aantal surprise acts langs om Nicky te steunen. Eerder kwamen Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta en Afrojack namelijk al langs zonder op de line-up te staan.

LEES OOK: Zes uur Sunnery James & Ryan Marciano op ADE in Escape

Protocol ADE 2016

De editie van dit jaar zal plaatsvinden op de eerste dag van ADE, woensdag 19 oktober in de Melkweg in Amsterdam. Er zullen 2 stages zijn waar verschillende artiesten optreden.

Protocol Recordings Stage:
Nicky Romero & Friends
YvesV, Florian Picasso, Stadiumx, Blinders, Tom Tyger + special guests.

World Wide Stage:
Cory James, Simon de Jano B2B Madwill, Dumbers B2B Maximals, Raiden, Mednas

Eerdere hostings

Dat Protocol inmiddels een leidende rol speelt in de dance industrie is wel duidelijk. Het label had dit jaar zelfs een eigen stage op Sziget Festival.

Als je nog twijfelt of je nou wel of niet wil gaan, kijk dan eens de aftermovie van vorig jaar en koop dan ook maar meteen je kaartjes want hier moet je gewoon enthousiast van worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws