Ultra Passport biedt frequente bezoekers voordelen

Ivo Mollemans | 14 september 2016
events

Het wereldberoemde Ultra Music Festival komt met de volgende stap in de loopbaan van het evenement. Vanaf nu kan je namelijk je eigen Ultra paspoort aanmaken. Met dit paspoort is het mogelijk om extra bonussen te krijgen als je naar een editie gaat van Ultra.

LEES OOK: Meer namen Zuid-Amerika tour Ultra bekend

Nieuw paspoort geeft extra voordelen

Het paspoort zal vanaf Ultra Miami 2017 in werking gaan, maar het is nu al mogelijk om een account aan te maken. Het paspoort werkt met een puntensysteem. Punten kan je verdienen door naar edities van Ultra te gaan. Hoe meer je dus naar Ultra gaat, hoe meer punten je krijgt. Met deze punten krijg je extra voordelen als je vervolgens opnieuw een van de festivals bezoekt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanbiedingen om Ultra ver weg van huis te bezoeken. Ook het kopen van exclusieve early birds hoort bij de voordelen. Voor een volledig overzicht van de bonussen kan je de help pagina van het project raadplegen. Die is hier te vinden. Als je jezelf wil aanmelden om ook een Ultra paspoort te krijgen moet je hier zijn.

Ultra Music Festival

Ultra is een van de grootste dance festivals en er worden wereldwijd edities van georganiseerd. Het evenement telt 20 verschillende locaties en de meest bekende daarvan is Ultra Miami dat elk jaar plaatsvind tijdens de Miami Music Week in maart. Daarnaast vindt het festival ook plaats in onder andere Singapore, Zuid-Afrika, Bali, Brazilië, Ibiza en Japan. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om punten te verzamelen voor je paspoort. Nadeel is wel dat de tickets voor Ultra best prijzig zijn en Europa tot zover nog maar één locatie in Kroatië heeft staan.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws