Toch geen Daft Punk op Glastonbury

Ivo Mollemans | 24 oktober 2016
events

Eerder al werd bericht gegeven dat Daft Punk misschien wel eens aanwezig zou kunnen zijn bij het immens populaire festival Glastonbury. Een tijd daarvoor waren er ook al geruchten dat ze op Lollapalooza zouden optreden, maar die werden een dag later de grond in geboord door iemand uit de industrie die zich dichtbij het duo bevindt.

LEES OOK: Glastonbury binnen 1 uur uitverkocht

Glastonbury wordt ook geen werkelijkheid

Na een tijdje niks meer gehoord te hebben van eventuele nieuwe tourdata kwam opeens het nieuws naar boven dat Glastonbury Daft Punk wellicht geboekt zou hebben. Ook The Stone Roses kwamen naar voren in de geruchten. Helaas voor de fans en bezoekers heeft ook de organisatie van Glastonbury naar buiten gebracht dat dit niet gaat gebeuren.

“There’s no more [headliner] announcements now for a while, but I will tell you the other two that have been rumoured aren’t happening. Other rumours can roll and that’s fine. Pretty much everyone is rumoured every year. That’s great, but everybody was keen to get [Radiohead] out and let people know as this was such a big one.”

Ongeveer 90% van de line-up is compleet en omdat het festival in 2018 niet zal plaatsvinden probeert de organisatie zoveel mogelijk artiesten in het weekend van 2017 te knallen.

Mysterieuze website

Of we de hoop helemaal moeten opgeven om Daft Punk live te zien is niet zeker. Er is namelijk ook een website opgedoken die op het eerste gezicht weinig interessants lijkt te bieden. Als je inzoomt zie je echter dat er ook een klok is die aftelt en een aantal cijfers. Deze cijfers schijnen de coördinaten te zijn van een aantal steden. Wie weet is Daft Punk te vinden in die steden in 2017 als onderdeel van een tour, maar er kunnen nu in elk geval geen conclusies getrokken worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws