808 Festival komt met gigantische line-up voor Myanmar

Ivo Mollemans | 13 november 2016
events

Het 808 Festival komt oorspronkelijk uit Thailand, maar zal nu een uitbreiding in Myanmar krijgen. Deze uitbreiding gaat uiteraard gepaard met een hele dikke line-up waar menig EDM liefhebber van gaat watertanden. Twee dagen lang komen de beste dj’s naar het festival om er een groot feest van te maken.

Internationale acts op 808

Natuurlijk zijn onze Nederlandse helden goed vertegenwoordigd, maar ook Amerika brengt heel wat dj’s naar de internationale markt. Een kleine greep uit de line-up laat dan ook al meteen namen als Hardwell, Dillon Francis, Carnage en Yellow Claw zien. Daarnaast staan ook Mike Williams, Borgore, Dzeko & Torres, Breathe Carolina en Valentino Khan op het programma.

LEES OOK: ALDA maakt line-up en locatie Unknown Festival bekend!

Omdat Azië nog een erg nieuwe markt is voor de dance scene loopt er nog een hoop onontdekt talent rond aan de andere kant van de wereld. Daarom geeft het 808 Festival ook een podium aan lokaal talent. Namen als Double U, Terror Bass en The Bugbears zullen de Aziatische kant van EDM gaan vertegenwoordigen in hun thuisbasis.

Groot, Grootser, Grootst

Het 808 Festival is het eerste festival in Myanmar dat met een line-up als deze naar buiten komt. Het is een slimme zet van de organisatie om meteen flink uit te pakken, want de voorsprong die ze nu opbouwen in Azië zal ze in de toekomst zeker helpen. Het festival zal op 10 en 11 december plaatsvinden bij het One Entertainment Park.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws