Revealed Presents strijkt neer in Tilburg met dikke line-up

Ivo Mollemans | 26 november 2016
events

Hardwell organiseert veel evenementen met zijn label Revealed Recordings. Van stages die gehost worden op festivals tot labelnights: het is allemaal wel eens gedaan en de line-up die daarbij hoort bestaat voornamelijk uit artiesten die zelf zijn aangesloten bij het label. Zo ook de editie van Revealed Presents die gehouden gaat worden bij Poppodium 013 in Tilburg. Al sinds 2010 support Hardwell via zijn label nieuwe talenten en vandaag de dag zijn een aantal van die talenten uitgegroeid tot grote namen in de scene.

Line-up Revealed Presents in Tilburg

Op zaterdag 17 januari zal het feest gaan plaatsvinden. Zes uur lang kunnen mensen los gaan op een aantal van de beste dj’s die momenteel muziek uitbrengen via het label. Op de planning voor die avond staan Dannic, Julian Jordan, Joey Dale, Tom & Jame, Kenneth G en Jordy Dazz. Hiermee lijkt dus ook de comeback van Jordy Dazz geslaagd te zijn.

LEES OOK: Life In Color Miami dropt line-up voor 10e verjaardag

Kaarten zijn beschikbaar vanaf zaterdag 26 november. Laat mensen weten dat je gaat door jezelf op aanwezig te zetten bij het evenement op Facebook.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws