Justin Bieber gaat nog verder de dance wereld in

Ivo Mollemans | 3 december 2016
events

Het lijkt erop dat ook Justin Bieber het dance virus te pakken heeft. Na zijn samenwerking met Jack Ü genaamd ‘Where Are Ü Now’ volgde er ook eentje met Major Lazer en DJ Snake. Alle drie de nummers kwamen in de hitlijsten terecht en ook zijn album ‘Purpose’ is sterk beïnvloed door dance. Justin lijkt dan ook nog lang niet klaar te zijn met de muziek en zijn nieuwste bezigheid met dance is dan ook heel bijzonder.

LEES OOK: Dastic: 'Ik hoop super veel te gaan reizen en draaien'

Justin Bieber op Summerburst

Je leest het goed: Justin Bieber zal optreden op het Summerburst Festival in Zweden. Hij heeft een plek gekregen op de line-up waar onder andere ook Eric Prydz, Tiësto en Axwell /\ Ingrosso op staan. De naam van Justin valt normaal gesproken al op bij een line-up, maar deze keer is het dus nog een tikkeltje erger. Anders Bostrom, iemand uit de organisatie van Summerburst, gaf het volgende bericht over de toevoeging van Justin op de line-up:

‘We are absolutely beside ourselves with happiness to welcome perhaps the world’s greatest pop artist to Stockholm and Summerburst 2017. Justin Bieber brings his show to really take Summerburst and dance to new heights, and this is perhaps the most exciting thing we’ve ever done on the Summerburst scene.’

Welke tracks Justin live gaat opvoeren zullen we moeten afwachten, maar waarschijnlijk wordt het een optreden waarin zeker zijn laatste hits verwerkt zitten. Onlangs bracht hij samen met DJ Snake nog een videoclip voor 'Let Me Love You' uit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws