Taiwan krijgt eerste grote dance festival

Ivo Mollemans | 28 januari 2017
events

Er zijn maar een paar landen op de wereld waar (nog) geen dance festivals gehouden worden, maar door de globalisering van dance die in volle gang is zal het zeker niet lang meer duren voordat ieder land wel minimaal één festival heeft. De uitbreiding richting Azië is al een tijdje bezig en een hoop organisatoren kijken richting Aziatische landen in de hoop er iets te mogen en kunnen organiseren.

LOOPTOPIA eerste festival in Taiwan

Het nieuwste land waar een grootschalig dancefestival gehouden gaat worden is dan ook Taiwan. De organisator is theLOOP en het festival heeft de naam ‘LOOPTOPIA’ gekregen. Op 8 en 9 april zal het tweedaagse festival plaatsvinden bij Toayuan Pushin Ranch. De organisator heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren en plannen van festivals en voor LOOPTOPIA  gaan ze dan ook flink uitpakken.

LEES OOK: Speciaal dance event voor dove mensen

Line-up

Het eerste deel van de line-up werd onlangs online gezet en daar zitten nogal wat grote namen bij. De dj’s zijn bekend in uiteenlopende genres, maar zoals gewoonlijk zitten er weer een hoop Nederlanders tussen. Brennan Heart, Martin Garrix, Yellow Claw en Dyro zullen allemaal draaien tijdens het festival. Tickets zijn nog steeds beschikbaar via deze site. De volledige line-up is hieronder te vinden:

Aly & Fila
Ben Nicky
Brennan Heart
Charming Horses
Dante Klein
Dimitri Vegas & Like Mike
Dirtcaps
Dyro
GTA
Kris Kross Amsterdam
KSHMR
Martin Garrix
Mark Sixma
Markus Schulz
Mattn
NGHTMRE
Orjan Nilsen
Tony Junior
Wildstylez
Wiwek
Yellow Claw

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws