Robin Schulz mag openen voor Justin Bieber

Ivo Mollemans | 19 februari 2017
events

Er is niets mooier in de muziekwereld dan artiesten die elkaar helpen om zo hogerop te kunnen komen. De een scoort hit na hit en de ander kiest ervoor om wat meer underground te blijven. Als een grote artiest potentie ziet in een kleinere artiest geven zij vaak support. Dit kan door bijvoorbeeld een shout out te geven, nummers te draaien of de artiest vragen of hij of zij in je voorprogramma wil optreden. Dat laatste is wat er ook gebeurde bij Robin Schulz.

LEES OOK: Nick Martin tekent bij Armada Music

Robin Schulz in het voorprogramma van Bieber

Hij mag namelijk openen tijdens drie uitverkochte concerten van Justin Bieber in Mexico. De duitse dj en producer heeft onlangs een hit gescoord met David Guetta getiteld ‘Shed A Light’ en daarvoor deden ook ‘Sugar’, ‘Headlights’ en ‘Prayer In C’ het ook al gigantisch goed. Genoeg reden voor Justin om juist hem dus te vragen om de fans alvast op te warmen voordat hij zelf het podium zal betreden. Gregor Stoeckl, hoofd domestic marketing bij Warner Music Duitsland, zei het volgende over deze samenwerking:

‘Responding to Justin Bieber's special request, Germany’s superstar DJ and producer Schulz will support Justin Bieber at his 'Purpose' world tour on Feb. 18, 19 and 21 in Mexico City.’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws