Kygo de hele zomer op Ibiza dankzij Ushuaïa-residency

Ivo Mollemans | 29 maart 2017
Ibiza

De zomer staat gelijk aan zon, festivals en veel (vrolijke) muziek. Iemand die je in twee van die categorieën kan voorzien is de Noorse Kygo. Met zijn tropical house sound wist hij de hitlijsten keer op keer omver te werpen en daardoor heeft hij al op veel festivals gestaan. Ook op Ultra was hij aanwezig om een verassingsoptreden te geven op de zaterdag van het festival.

Kygo op Ibiza

Nu de zomer eraan zit te komen wordt het alleen maar drukker voor menig dj en ook voor Kygo stromen de boekingen goed binnen. Uit een uitgelekte email is nu gebleken dat hij zelfs een residency te pakken heeft op Ibiza. Deze residency heeft hij niet bij zomaar een club, maar bij de Ushuaïa groep. Dit bedrijf bezit een aantal van de bekendste uitgaansgelegenheden op het eiland en daarmee voorzien ze menig vakantieganger van de beste shows en dj’s.

LEES OOK: Ultrasonic maakt volledige line-up bekend!

De eerste show zal volgens de geruchten op 9 juli plaatsvinden. Er wordt nog steeds hard gewerkt aan de shows, maar een concept voor hoe het podium eruit zal zien is hieronder al te zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws