Nina Kraviz sluit EXIT Festival af in Dance Arena

Pieter Hiemstra | 11 mei 2017
events

Het legendarische EXIT Festival in Servië heeft nieuwe artiesten aan de line-up toegevoegd. Vandaag bracht het festival Rødhåd en Nicole Moudaber naar buiten. Nina Kraviz mag het festival op het middeleeuwse fort Petrovaradin afsluiten. EXIT vindt dit jaar plaats van 5-9 juli in Novi Sad, Servië.

Internationale headliners

Dit jaar is het aan de Siberische smaakmaker en icoon binnen de elektronische scene Nina Kraviz om EXIT Festival af te sluiten. De Dance Arena verwelkomt eerder die nacht ook nog de Berlijnse techno-gigant Rødhåd, de Nigeriaans-Libanese dj-ster Nicole Moudaber en het lokale technoduo Scalameriya en Ilija Djoković. Daarnaast keert de internationaal geprezen selector Tijana T terug naar het fort. Het affiche voor de Dance Arena wordt binnenkort nog aangevuld met één internationale headliner en de laatste namen.

EXIT Festival bracht eerder al andere grote namen toe aan de line-up zoals Hardwell, Paul Kalkbrenner, Jason Derulo, The Killers, Years & Years en vele anderen. De (bijna) volledige line-up vind je hier. De locatie van EXIT Festival is het Petrovaradin Fort in Novi Sad, Servië.

Mooie locatie


Uitzicht op Novi Sad en de Donau

De middeleeuwse vesting geeft je een geweldig uitzicht op Novi Sad en de rivier de Donau. Een prachtige plek voor een festival dat ruimte biedt aan vele muziekstromingen. Van techno tot urban: bijna alles komt aan bod. Het festival staat bekend om zijn prachtige locatie, de enorm gevarieerde line-up en maar liefst 20(!) stages!

Locatie: Novi Sad, Servië
Datum: 5 t/m 9 juli
Entree: v.a. €27,50

Kijk hier voor meer informatie

Lees ook: Eén van de mooiste podia ter wereld’: EXIT Festival 2017
Lees ook: Festivaltip: EXIT Festival in Servië

Check hier de aftermovie van EXIT Festival van 2015!

 


 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws