7 redenen waarom jij naar Heaven Outdoor moet!

Partyscene Redactie | 24 mei 2017
events

1. De artiesten

Elk jaar een beetje beter, dat is toch wel een beetje het motto van Heaven Outdoor. Ook dit jaar is dat qua programmering weer aardig gelukt. Ze hebben het voor elkaar gekregen een mooi rijtje namen te strikken, deze artiesten weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Er is voor ieder wat wils. Op de Blessed stage van het festival wordt er plaats gemaakt voor bekende en gerenommeerde namen uit de EDM met o.a. Tony Junior, DBSTF, Sophie Francis en twee internationale toppers Matt Nash en Marco Carpentieri. Mocht je toch wat meer van een hardere kick houden, kun je je lol op bij de Immortal stage. Met een heel belangrijk element, namelijk een opbouwende line up. Van Darkraver naar Wildstylez en er wordt afgesloten door de grote legende Neophyte. Een betere flow ga je niet vinden. 

Na het succes van vorige editie is ook dit jaar weer ruimte gemaakt voor het technobos, beter bekend als de Touched stage. Hier kom je de muzikale kunsten van smaakmakers Michel de Hey, Buurman & Buurman, ANOTR en Luuk van Dijk tegen. Laten we ook het vrouwelijk schoon niet vergeten, Lockar is een relatief nieuwe naam, maar haar setje mag je echt niet missen!

2. Nieuwe stage; Confess x Rewind

Tot nu toe is er elk jaar een nieuwe stage aan het rijtje podia toegevoegd op Heaven Outdoor. Dit jaar is er gekozen voor een reisje terug in de tijd. 

De naam Confess staat vrij vertaald voor opbiechten, they know you like it. Lekkere hitjes van vroeger, wie houdt daar nou niet van? Om die reden is er besloten een samenwerking aan te gaan met Rewind Amsterdam, die deze gezellige stage dit jaar zal hosten. Spoel terug naar de hitjes van toen en fast forward naar de hits van nu!

3. Heaven Outdoor is voor iedereen makkelijk bereikbaar

Een festivalterrein langs een snelweg als de A20, daar zijn er niet veel van. Aan de ene kant een snelweg, aan de andere kant een treinspoor. Wat wil je nou nog meer? Ook al ligt het spoor tijdens editie licht overhoop, Heaven Outdoor blijft prima bereikbaar. Met de taxi, auto, partybus, fiets of het openbaar vervoer, het is allemaal mogelijk. Kijk even op www.heavenoutdoor.com voor de juiste informatie.

4. Food & Drinks

Wat is een goed festival zonder eten en drinken? Wacht eens even.. Dat is helemaal geen goed festival. Op Heaven Outdoor Festival proberen ze ook met eten en drinken elk jaar iets meer uit te blinken. Een groot aanbod, zowel op de food- als op de drinks ‘line-up’. Lekkere broodjes, goddelijke cocktails, frisse tussendoortjes of stiekem toch gewoon een vette hap, je vindt het allemaal aan de barren of op het foodcourt van Heaven Outdoor Festival. Een totaalconcept, zodat je heel de dag kan genieten. 

5. Open water

Zoals velen van jullie al weten ligt het festivalterrein naast het mooie Surfplas. Twee jaar lang heeft de organisatie de bezoekers dit uitzicht moeten onthouden, maar nu is het eindelijk zo ver: het water mag open! Een mooie waterkant, een heerlijk strandje en aan het eind van de dag een prachtige zonsondergang. Al met al een prima uitzicht de hele dag. Of je nu wilt dansen aan het water of chillen op het strand, het is optimaal genieten langs het water.

6. Merchandise 

Mocht je helemaal in stijl willen gaan van het festival dan kun jezelf stijlen met de kleren Heaven Outdoor. Deze hele vette merk is razendpopulair. Overal kom je de bekende caps met de vleugels uit het logo tegen. Voegen ze daar dit jaar nog iets toe aan de lijn van kleding? Who knows? De merchandise is vooraf te verkrijgen in de webshop op www.heavenoutdoor.com of bij de merchandise kraam tijdens het festival.

7. V.I.P.

Wil je echt optimaal genieten van een dag op Heaven Outdoor? Kies er dan voor om als Very Important Angel naar het feest te gaan. Bij een VIP ticket krijg je toegang tot het VIP deck. Het VIP deck heeft een uniek uitzicht, zowel over het festivalterrein als over de naastgelegen plas. Mocht het weer wat minder zijn is het deck overdekt en deze editie optimaal vormgegeven. Daarnaast heb je als VIP een eigen toilet, wel zo fris. Op het VIP deck zal je gedurende de dag worden bediend door onze engeltjes en is er fingerfood voor handen. Bovendien maak je hier kans om een drankje te doen met één van de vele artiesten die op 22 juli optreden.

Ga voor meer informatie en tickets naar de website van Heaven Outdoor. Nog meer redenen waarom je Heaven Outdoor niet mag missen? Bekijk onderstaande aftermovie van vorig.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws