De vetste party's en festivals van dit weekend!

Bart Remmers | 9 juni 2017
events

Het belooft morgen aardig weer te worden en zondag zelfs fantastisch. Dus daarom vijf extra hete feestjes en festivals waar je absoluut bij moet zijn!

Komm schon Alter - das Festival

Zaterdag kan je je festivaloutfit uit de kast trekken voor Komm schon Alter – das Festival. Het festival voor 24+’ers. Geen tieners in veel te hippe kleren, geen enorme rijen, geen hoge ticketservice kosten en geen belachelijk hoge kosten voor munten. Onder meer Monkey Safari, Einmusik en Eelke Kleijn gaan draaien. Let op! PartyScene zal aanwezig zijn!

10 juni van 12:00 tot 23:00 uur in de Tuinen van West, Amsterdam

Ohm Festival 2017 

Dit jaar alweer 5 jaar Ohm Festival! Hét bewijs dat Delft een van de leukste plekken van Nederland is om een festival te organiseren! Kom naar de vaste stek op het prachtige terrein van de voormalige Lijmfabriek. 

10 juni van 12:00 tot 23:00 uur bij Lijm & Cultuur in Delft

Yardbird - Season Finale

De laatste Yardbird van het seizoen staat alweer voor deur! BIRD Rotterdam eindigt het seizien met special guest Odin. Dit megatalent gaat op het moment zo lekker met zijn eigen producties, festivals en clubavond Chocolade dat de organisatie hem wel naar BIRD moest halen. Odin wordt bijgestaan door de vaste Yardbird-superstars Snelle Jelle en Heaz. 

10 juni, vanaf 23.00 uur bij BIRD Rotterdam

Boothstock 2017

Nu je toch in Rotterdam bent, wellicht zijn er nog kaarten en kan je naar het Bootstock Festival in het Kralingsebos. Dans op sets van Michel de Hey, Francois K en technolegende Derrick May of kom naar de R&B- en hiphop-area. Ook de lekkerbekken komen aan hun trekken dankzij de extra aandacht voor heerlijk eten en dito wijnen.

10 juni, van 13.00 tot 23.00 uur in het Kralingsebos, Rotterdam

Favela on the Beach

Na de eerste en tevens uitverkochte editie op het strand keert Favela 'On The Beach' weer terug in Beachclub Bloomingdale met tropische invloeden, zomerse stylen, kleurrijke decors en sexy sounds. De line-up bestaat uit artiesten die het ritmische Latin/Eclectic/Afro/FunkDoBrazil/House door hun aderen hebben stromen.

11 juni, van 17:00 tot 23:55 uur bij Beachclub Bloomingdale, Bloemendaal aan zee

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws