Rotterdam Rave Festival brengt Berlijnse clubsfeer naar de havenstad

Mark IJsendoorn | 3 juli 2017
events

Vijf jaar geleden begon Rotterdamse Rave met industriële clubnachten, maar vorig jaar kwam er ook een outdoor festival bij. De tweede editie van het Rotterdam Rave Festival heeft een smakelijke line-up te bieden voor technofans. Echt raven kan alleen op een industrieterrein, en dus keert het festival op 19 augustus terug naar het Lloyd Multiplein in Delfshaven. Dat plein is niet te vinden in Google Maps, dus het voelt bijna als een geheime rave.

Rotterdam Rave Festival 2017, de lineup

Rotterdamse Rave draait om techno en dit jaar heeft het festival weer een smakelijke line-up om hard op te gaan. Geniet van oude rotten als Speedy J en technotovenaar maestro Jeff Mills. Dans je kapot op strakke Berlijnse techno met Paula Temple, SNTS en Len Faki. Of doe lekker chauvinistisch en steun Hollandse jongens als Benny Rodrigues, Michel de Hey, ANOTR en De Sluwe Vos.

Verplicht voor echte ravers: de afterparty

Overdag in de zon voor op een plein staan feesten klinkt niet zo underground. Rotterdam Rave Festival eindigt rond kinderbedtijd (23:00 uur) maar de échte rave begint dan pas. De afterparty vindt namelijk plaats in Factory 010, een oude industriële silo die is veranderd in een van de prachtigste ravelocaties van Nederland met een lekker Berlijns sfeertje. Zorg dus dat je daar ook een ticket voor koopt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws