Sasha komt met nieuwe single en data voor ‘Refracted: Live’

Ivo Mollemans | 15 oktober 2017
events

Producer Sasha wist in mei de Londonse Barbican Hall uit te verkopen met zijn show en dat is reden genoeg voor een serie nieuwe shows in de UK. Daarom zijn er nu twee shows aangekondigd als onderdeel van de ‘Refracted: Live’ serie.

Sasha geeft gigantische shows 

De shows zullen in 2018 plaatsvinden. De eerste in The Roundhouse in London op 17 februari en de andere op 18 februari in de Bridgewater Hall in Manchester. Het idee om nieuwe shows in te plannen was al snel gemaakt na het succes van de eerste show en Sasha en zijn team lieten er geen gras over groeien.

“The moment we walked off stage at the Barbican we were saying — we have to do this again. We didn’t really have a plan in place. We had no idea the response to those shows was going to be so amazing. So this is [the newly announced dates] Round 2, and we’re getting to perform at two more iconic UK venues. We are looking to change the show slightly to incorporate some new music and make these shows as special and unique as the Barbican ones in May. We can’t wait!”

En om het extra speciaal te maken heeft Sasha al laten weten dat het nog grootser zal worden door nieuwe muziek en speciale gasten. De show in Barbican Hall werd al voorzien van gigantisch veel speciale effecten en toevoegingen zoals een heus orkest voor orkestrale versies van een aantal nummers, maar 2018 zal dus nog grootster worden aangepakt.

LEES OOK: Nina Kraviz geeft feest op 45 meter hoge watertoren

Nieuwe single

Naast het nieuws over de shows is er ook nog een nieuwe single uitgekomen. Het nummer heet ‘True’ en daarvoor is Dems als hulp ingeschakeld. Op vrijdag 13 oktober komt de single officieel uit, maar hij is nu al te streamen via SoundCloud.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws