Dj in stijl met de 808 Performer headphones

Peter Güldenpfennig | 11 november 2014
gear


808 Audio is een relatief nieuw bedrijf, gestart in 2011. Ze maken zowel headphones als bluetooth wireless speakers. Interessant is dat hun headphones geschikt zijn voor zowel dj's als voor het luisteren van muziek. Het nieuwste model aan het groeiende portfolio van 808 Audio is de Performance headphone.

Het design is modern en strak zonder overdreven de aandacht te trekken. De bouw is duurzaam, maar wel licht, dus geschikt om langere tijd achter elkaar te gebruiken. De oorkussens zijn bevestigd aan de headphones middels een zogenaamd Flex Fit-snoer. Dit is een elastiek die ervoor zou moeten zorgen dat de kussens zich automatisch naar jouw oren vormen. Het resultaat is comfort en goede geluidsisolatie voor de 40mm drivers. Voor dj's is het goed om te weten dat de earcups 90 graden te draaien zijn.

808 Audio Performer

De headphones hebben ook een bluetooth-versie waarbij je draadloos kunt genieten van muziek. Beide versies hebben de mogelijkheid om het snoer te verwijderen. De wired Performer headphones kosten $79,99, voor de bluetooth-variant betaal je $99,99.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws