Een muzieksysteem van hout

Eveline Meijer | 7 januari 2015
gear


Bang & Olufsen, een Deense producent van tv's, muzieksystemen en luidsprekers, komt met een houten muzieksysteem: de BeoSound Moment. De tablet zou het vinden en draaien van muziek gemakkelijker moeten maken, doordat je gehele muziekcollectie en al je streamingdiensten worden samengevoegd.

https://www.youtube.com/sWkAbKUjMnE

De BeoSound Moment heeft twee kanten: een tablet en een houten achterzijde. De tabletkant geeft je de keuze uit je volledige muziekbibliotheek én diensten als Spotify. Daarnaast zit er een aluminium aanraakring aan deze zijde, waarmee je je humeur kunt kiezen. Vervolgens wordt er muziek gedraaid die past bij je humeur. Wil je bijvoorbeeld gepassioneerde muziek, dan ga je voor de kleur rood. Volgens Bang & Olufsen leert het apparaat jouw voorkeuren, zodat hij beter kan inspelen op je humeur.

BeoSound MomentAan de achterzijde vind je nog een aanraakgevoelige ring. Druk je in het midden, dan start of pauzeert de muziek. De ring zelf regelt het volume. Deze achterzijde is bekleed met eikenhout, voor een mooie afwerking.

Dock

Bij de BeoSound Moment krijg je een dock, waarmee je hem op een centrale plek in de kamer kunt plaatsen. Hier kun je ook bedrade speakers van alle merken aansluiten, maar het apparaat Moment werkt ook met draadloze speakers.

De BeoSound Moment is vanaf eind januari verkrijgbaar via Bang & Olufsen voor 2195 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws