Muziekstudio op zak door KORG en Bandai Namco

Rick Francissen | 8 juli 2016
gear

Dit is KORG en Bandai Namco in zakformaat

Apple-gebruikers die fan zijn van de arcade sounds uit de 80's en zelf met hun creativiteit los willen kunnen een gat in de lucht springen. KORG heeft samen met gamestudio Bandai Namco een update uitgebracht op de app KORG Gadget.  

KORG Gadget is een app die op de iPhone of iPad overzichtelijke synthesizers en drummachines visualiseert, waarmee je je eigen muziek kunt maken en opnemen met de ingebouwde mixer.  

Nieuwste update

De nieuwste update die met Bandai Namco is ontwikkeld, geeft de mogelijkheid om een aantal coole nieuwe synthesizers te gebruiken. Zo kun je met de Kamata synthesizer alle arcade game sounds uit de 80's reproduceren. Geef je toch liever voorkeur aan akoestische warme geluiden, dan is de Madrid synth de juiste keus voor jou. Dan is er nog Gladstone, die je van de juiste drumsounds weet te voorzien.  

Een aantal leuke extra's zijn de mogelijkheden om spelletjes te spelen met de wave tables die in de onderstaande trailer geïllustreerd worden. In de mixer zijn ook nog acht verschillende FX-effects ingebouwd om het mixen nog dynamischer te maken.  

Helft van de prijs

KORG en Bandai Nambo hebben met deze app een compacte creatieve machine ontwikkeld die je overal mee naar toe kunt nemen op je iPhone of iPad. De app is tot 15 juli voor de helft van de prijs in de Apple Store aan te schaffen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws