JBL introduceert nieuwe producten op IFA2016

Thomas Keulemans | 1 september 2016
gear

De IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) is praktisch begonnen. De jaarlijkse consumentenelektronicabeurs wordt van 2 tot en met 7 september gehouden in de Messe Berlin in Berlijn. HARMAN International Industries, het toonaangevende connected technologiebedrijf voor de automotive-, consumenten- en zakelijke audiomarkt, presenteert op IFA diverse nieuwe, innovatieve JBL-producten op gebied van connected home audio, portable speakers en headphones.

JBL tijdens IFA 2016

Zo Introduceert het concern onder meer de draadloze JBL Playlist met ingebouwde Google Cast-technologie en presenteert ze de JBL Reflect Contour en de nieuwe generatie JBL E-Series hoofdtelefoons. Hieronder vind je een selectie van deze drie nieuwe JBL-producten.

LEES OOK: Op elk festival jouw eigen muziek met JBL

JBL Playlist

De JBL Playlist is een Hi-Fi-speaker met Wi-Fi, waardoor je snel en makkelijk muziek, radio of podcasts kan luisteren via een smartphone, tablet of laptop. Doordat de speaker met Wi-Fi werkt kan je ook direct vanaf bijvoorbeeld Spotify of Pandora muziek luisteren, zonder telefoon. Hierdoor hoef je niet je telefoon in de buurt van de speaker te houden en krijg je een stuk minder ruis.

Reflect Contour

De Reflect Contour is een een stijlvolle, draadloze achter-het-oor koptelefoon die je acht uur lang bewegingsvrijheid geeft, zonder dat je je tunes hoeft te missen. De Contour heeft een perfecte pasvorm en is zweetbestendig, en is daardoor perfect te gebruiken in de sportschool. Bovendien kun je er door de ingebouwde microfoon ook mee bellen.

JBL E-Series

Ook maakt JBL een nieuwe generatie E-series hoofdtelefoons bekend. Deze serie bestaat uit vijf stijlvolle modellen, zowel in-ear, on-ear als around-ear. Drie van de vijf modellen zijn draadloos via Bluetooth en de andere twee hebben knoopresistente kabels, zodat je ze altijd razendsnel kan gebruiken. Met elke versie kan je naadloos schakelen tussen verschillende devices en switchen tussen muziek en telefoongesprekken wisselen elkaar moeiteloos af.

Andere JBL-producten die gepresenteerd zullen worden op IFA 2016 zijn:

JBL Cinema SB450

Een 2.1 soundbar met een draadloze subwoofer. Speciaal ontworpen voor de nieuwste 4K ultra-High-Definition (HD) videoapparatuur.

JBL Portable speakers

Nieuwe designs voor de JBL Charge 3, Flip 3, Clip 2 en Xtreme. Ingebouwde voice-control voor de JBL, Pulse 2, Charge 3 en Flip 3.

Under Armour Sport Wireless by JBL

Meer informatie over alle JBL producten vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws