AH-MM headphone serie van Denon bieden hoog comfort en kwaliteit

Rick Francissen | 28 september 2016
gear

Denon MM300

Het Japanse electronica bedrijf Denon stond ooit als een van de eerste ontwikkelaars van dititale audio-technologie bekend. Met jarenlange ervaring en verder ontwikkelde technologie is het bedrijf goed met de tijd meegegaan en weet zich met de kwaliteit dat het levert een waardige plaats in de audiomarkt te veroveren. Met de AH-MM headphone serie bewijst Denon dit opnieuw.

Denon kiest voor kwaliteit

Met de AH-MM serie zijn er verschillende prijsklassen beschikbaar. De headphones zijn echter allemaal van hoge kwaliteit wanneer het om audio gaat, maar ook wat betreft het materiaalgebruik en meegeleverde accesoires. De volgende headsets lichten we graag uit.

Denon AH-MM200

De AH-MM200 is de eerste headphone uit de serie. Deze on-ear hoofdtelefoon is makkelijk mee te nemen en is stijlvol vormgegeven zoals je op de onderstaande foto kunt zien. Met een compacte headphone die je overal mee naartoe wil nemen loop je meer risico op schade. Hier heeft Denon slim op ingespeeld gezien de headphone over een vouwfunctionaliteit beschikt. 

Denon MM200

Denon AH-MM300

De AH-MM300 biedt je een nog hogere geluidskwaliteit dan het lager geprijsde 200-model. Ook dit on-ear model is op te vouwen zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen om overal te genieten van hoge geluidskwaliteit. Het gekozen materiaal is bij de MM300 ook krasbestendig. Daarbij is de behuizing uit aluminium gegoten, wat ervoor zorgt dat deze headphone een lange levensduur heeft. Met de meegeleverde 3.5mm- naar 6.3mm Jack verloopstekker neemt de MM300 nog een stap om nog betere geluidskwaliteit te realiseren.

Bij beide headphones wordt een tasje meegeleverd waarin je de opgevouwen hoofdtelefoon en meegeleverde accessoires kunt opbergen. Ook zijn ze allebei voorzien van twee audiokabels waarvan er een voorzien is van een microfoon en volumeregelaar. Op de Denon website kun je de headphones aanschaffen of een nabij gelegen verkooppunt opzoeken.

Denon MM300

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws