Nieuw samplepack van Soundision gaat technoproducers flink helpen

Ivo Mollemans | 13 februari 2017
gear

Het is mogelijk om zelf al je eigen geluiden te maken voor in je producties, maar omdat dit een vak op zichzelf is en veel tijd kost, kiezen de meesten ervoor om samplepacks te gebruiken. Dit zijn collecties met geluiden van instrumenten, FX en allerlei andere dingen die gebruikt kunnen worden bij het maken van muziek. Veel producers gebruiken ze en er zijn er een hoop beschikbaar zodat je altijd precies kan vinden waar je naar op zoek bent.

Soundision’s nieuwe samplepack gefocust op techno

Recent bracht Soundision ook nog een samplepack uit speciaal voor het maken van techno. De pack heet ‘Macbeth Micromac Volume 2 – Micro Techno’ en bestaat uit 1,34 GB aan samples, loops en andere elementen die menig technoproducer zal kunnen waarden. De makers waren bij het maken van de pack geïnspireerd door artiesten als James Holden, Matthew Johnson en Surgeon.

LEES OOK: Producer Loops komt met Future of Bass Music-samplepack

De pack bestaat uit diepe, lage bassen, een hoop extra effecten, percussie-elementen en andere series geluiden die je vaker in techno tegenkomt. De inhoud van deze samplepack is niet alleen te gebruiken voor techno, maar kan ook goed toegepast worden in genres als deep house, tech house en vele andere muziekstijlen. De samplepack zal je 29,99 euro kosten.

Inhoud van Macbeth Micromac Volume 2 – Micro Techno:

·        192 audio loops:

o   60 Basses.

o   3 Drones.

o   20 Effects.

o   6 Percussions.

o   103 Sequences.

·        1.34 GB content, 24-bit 44.1 KHz AIFF.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws