Dancetour helpt DJ talenten

Jesse | 22 mei 2012
headlines

Dancetour breidt de succesvolle DJ Knock Out competitie dit jaar uit met een Masterclass tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) en een Google+ Hangout on Air met Marco V.

Vanwege de grote behoefte vanuit de DJ talenten is ervoor gekozen om naast het competitie-element meer aandacht voor talentontwikkeling te bieden. Op woensdag 23 mei om 20.00 uur organiseert Dancetour een Hangout on Air met Marco V en acht DJ talenten. De hangout met Marco V moet de DJ talenten verder helpen met hun vragen en zo ondersteunen in hun ontwikkeling als DJ. De Hangout on Air is live te volgen via YouTube en Google+.

marco v

In samenwerking met Amsterdam Dance Event organiseert Dancetour op 17 oktober 2012 voor alle Knock Out finalisten de DJ Knock Out Masterclass, gericht op talentontwikkeling, educatie en netwerken. Zo krijgen de talenten een clinic van agents, managers & promotors, krijgen ze bezoek van een internationale DJ en ontvangen ze tips&tricks hoe ze van hun ADE een succes kunnen maken. Het definitieve programma wordt in augustus bekend gemaakt.

Dancetour biedt jong talent in Nederland een platform om zichzelf verder te ontwikkelen. Jaarlijks doen meer dan 300 DJ's mee aan de DJ Knock Out en dit aantal groeit sterk. In elke Dancetour-stad vindt een DJ Knock Out plaats. Via de Dancetour-page op Facebook vinden voorrondes plaats.Vier finalisten battelen in een regionaal poppodium om de winst: een plekje op het hoofdpodium van Dancetour in hun stad.

Meer info vind je op www.dancetour.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws