Straf_werk Invites Dj T.

Jesse | 24 mei 2012
headlines

Na 2 uitverkochte edities van Straf_werk komt er op vrijdag 8 juni een nieuwe editie , met Straf_werk invites dj T in de Westerunie in Amsterdam.

Op vrijdag 8 juni zal de Westerunie helemaal los gaan. Vorig edities waren een groot succes, iedereen ging helemaal uit zijn dak. Dat moeten we deze keer weer hebben. Niemand minder dan DJ T. zal hier voor hele mooie plaatjes zorgen. DJ T uit Düsseldorf heeft in de afgelopen 20 jaar dat hij al werkzaam is in dit vak, een hoge reputatie opgebouwd. Daarbij was hij niet alleen dj, maar ook had hij een label en organiseerde hij zelf feesten. Zijn muziekstijl is in die jaren veranderd van amerikaanse rap & hiphop naar deep-house/tech-house.

dj t

Marckus is een opkomende Nederlandse dj, met zijn jonge leeftijd is dit een echt talent. De in 1990 geboren amsterdammer draait heerlijke deep-house/tech-house/techno nummers. Rue d’Alex is een Nederlandse dj. Zijn echte naam is Reuben Alexander. Rue d’Alex draait lekkere deep-house plaatjes en is vooral bekend van het nummer dat hij maakte met Marckus, Need to know.

Ook de Engelse Russ Yallop zal aanwezig zijn op deze mooie avond. Hij zal zorgen voor lekkere deep-house plaatjes en staat garant voor goeie muziek. Russ Yallop is doorgebroken met zijn nummer ‘I Cant Wait ‘wat een grote hit was. De in Amsterdam woonende Haarbaarbaar zal ook aanwezig zijn.

Meer info op www.strafwerk.org.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws