All is One Ruigoord Experience

Jesse | 5 juni 2012
headlines

Op zaterdag 23 juni organiseert All is One in samenwerking met de Ruigoordse gemeenschap in Amsterdam de 'All is One Ruigoord Experience'.

Deze creatieve gathering zal om 12.00 uur van start gaan in het kunstenaarsdorp Ruigoord, en zal tot diep in de nacht doorgaan. Er is deze dag ruimte voor theater, kleinkunst, kunst en creatie en er is overdag een kinderprogramma met veel speelvertier. Natuurlijk zijn er ook verschillende lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen en is er plaats om te filosoferen over kunst, cultuur en de maatschappij. Als je liever wilt dansen is er een ruim aanbod van diverse bandjes en dj's in de kerk en kan je dat tot diep in de nacht komen doen.

Een experience voor jong en oud waar werelden van deelnemers en bezoekers in elkaar overvloeien. Deze feestelijke dag zal in het teken staan van interactie, inspiratie en samen delen. Ruigoord is de langstlopende culturele vrijhaven van Amsterdam en omstreken met een geheel eigen mini society. Het dorpje bestaat uit twee straten, een kerk, ateliers en veel natuur. De kerk zal deze dag het middelpunt zijn en de ateliers in het dorp worden opengesteld voor het publiek.

Verspreid over de verschillende podia van het dorp waaronder de kerk, de schuur en de salon, maar ook buiten, zullen er honderden kunstuitingen te bewonderen zijn. Schilders en spuiters werken samen aan live action painting, workshops drummen kan leiden tot een optreden en beeldend kunstenaars werken samen met acteurs. Amsterdamse kunstenaars en creatieven zullen deze dag sprookjes werkelijkheid laten worden in het magische Ruigoord.

Zelf optreden of een kunstwerk bouwen: meld je aan via info@allisone.nl. Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro. Kaarten aan de deur kosten 20 euro. Kinderen onder begeleiding van 0 tot 18 mogen gratis naar binnen.

Check ook www.allisone.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws