Wave Festival

Jesse | 14 juni 2012
headlines

Op zaterdag 4 augustus slaan Breakfast Club & LET de handen ineen met de lancering van een eigen festival in de groene omgeving van Paviljoen T’ Twiske.

Onder de noemer Wave Festival biedt de organisatie voor 18,5€ een volwaardig festival dat terug gaat naar de basis. Met een mooi muzikaal programma in een intieme setting aan het water is Wave een festival voor fijnproevers. Men telt daar 12 uren goede muziek, een dik geluidssysteem, een uiterst vriendelijke entreeprijs en heerlijk biologisch voedsel bij op en je hebt een ultieme hedonistische dans manifestatie. Het programma, verdeeld over twee stages, moet garant staan voor een zalige portie hedendaagse techno en house.

soundstream

Er zijn slechts 1000 kaarten beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent. Een kaartje kost je 18,50 euro. De line-up van het Wave Festival vind je hieronder.

Silent Servant (live) / Soundstream / Ion Ludwig (live) / Carlos Valdes / Eshu / Brent Roozendaal / Jaime Frias / Tom Liem & Jean Pierre Enfant / Tommy Kornuijt / Ferdi Blankena & Sense Unique

Check ook www.wavefestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws