Roxy Revival, Gay Now Park

Jesse | 26 juni 2012
headlines

Onderstroom en Roze Zaterdag presenteren de Roxy Revival. Het evenement vind plaats in misschien wel het mooiste plekje van Haarlem, het Kenau Park.

Voor het eerst sinds jaren mag hier weer gefeest worden en op zaterdag 7 juli zal park voor één keer omgetoverd worden tot het Gay Now Park. De programmering is misschien nog wel beter dan de locatie. De grootste helden uit de Roxy periode staan op het podium. Dimitri is de eerste uit de reeks. Hij is al jaren een held in de techno wereld. Omdat het een meester is in het meenemen van het publiek, zal hij het Gay Now podium met een lange set afsluiten.

dimitri

Dj Marcello is de volgende resident uit die tijd. Hij is vooral bekend geworden in de iT en de Chemistry feesten. Samen met Dimitri hebben ze ervoor gezorgd dat de Dance is ontwikkeld tot wat het nu is. PANN is een van de grootste organisaties op het gebied van homofeesten. Deze feesten staan bekend om de goede sfeer en vette muziek. 's Avonds staan ze in een uitverkochte Patronaat, maar de Warm-Up is in het Gay Now Park. Brad Tipp is een Haarlemse veelzijdige dj. Deze muzikale duizendpoot verkoopt steevast elke locatie uit. Auke Makelaar is weer terug van weggeweest. Hij opent het middag programma met opzwepende disco en vette grooves. Het event wordt gehost door Miss Windy Mills. Daarnaast komt de grote Imca Marina Look-A-Like zingen en zal Sugar Lee Hooper eenmalig terug keren op het podium.

Check ook www.haarlemrozestad.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws