Dance at the Beach

Jesse | 3 juli 2012
headlines

In navolging van Dance in the Park en Dance Experience XL, is Groningen in 2012 een nieuw spectaculair zomer-event rijker met de alles omvattende naam Dance at the Beach!

Dit zomerse Dance-Event zal plaatsvinden op zaterdag 21 juli op en aan het strand van het Kardingerplas, in het recreatiegebied Kardinge te Groningen en wordt de zomer-hit van Groningen. Roog, Marc Benjamin, D-Rashid, Randy Katana en vele anderen komen draaien. Evenals Dance in the Park en Dance Experience XL is ook Dance at the Beach kenmerkent door haar betaalbare prijzen en bijzondere sfeervolle entourage.

roog

Naast de Main- realiseert Dance at he Beach een V.I.P. Deck. Dit is een trendy ruimte met een ruim balkon en riant zicht over de Main-Area en het water. Upgrade Events ontvangt jou met een glaasje champagne en gedurende het event staat een riant buffet voor je klaar. Daarnaast worden er regelmatig trendy hapjes en drankjes rondgebracht. Parkeren kan achter het V.I.P. deck. Je bent van alle gemakken voorzien! Maar er is meer! Het terrein wordt voorzien van een 'world-foodcourt' waar je eten uit alle hoeken van de wereld kunt kopen tegen een acceptabele prijs en op je gemak, op een zitzak en onder een parasol, kunt eten en drinken. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Check ook www.danceatthebeach.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws