Wimdu

Jesse | 3 juli 2012
headlines

Verhuur een slaapplaats in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event. Wimdu probeert wat te doen door vraag en aanbod van privé accommodaties in Amsterdam bij elkaar te brengen.

De zeventiende editie van het Amsterdam Dance Event (ADE), de internationale conferentie en het festival voor elektronische muziek, vindt plaats van 17 tot en met 21 oktober 2012. Als gevolg van de explosief gegroeide programmering op de afsluitende zondag, breidt het evenement zich dit jaar uit met een extra officiële festivaldag. Ieder jaar trekt dit evenement weer meer bezoekers en dat maakt de slaapplaatsen in onze hoofdstad schaars, aan die schaarste probeert wimdu wat te doen door vraag en aanbod van privé accommodaties in onder meer Amsterdam bij elkaar te brengen.

wimdu

Wimdu, de grootste Europese online aanbieder van privé accommodaties moedigt huiseigenaren aan om hun deuren te openen voor bezoekers die een slaapplaats zoeken in Amsterdam. Het Amsterdam dance event is de eerstvolgende gelegenheid bij uitstek om een appartement of logeerkamer te verhuren en zo een lekker zakcentje bij te verdienen. Maar ook als je een slaapplek in Amsterdam zoekt is het handig om de site Wimdu te checken.

De enorme groei van het online platform weerspiegelt de toenemende populariteit van social travelling; de trend om als local door een land te reizen en bij particulieren te overnachten. Geen wonder – want naast de meestal veel lagere prijs in vergelijking met hotels, gaan vakantiegangers steeds meer op zoek naar authentieke ervaringen. Check op onderstaande video hoe het allemaal werkt.

 

Meer info op www.wimdu.nl en www.amsterdam-dance-event.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws