Linke Soep

Jesse | 12 juli 2012
headlines

Op zaterdag 21 juli vindt er een nieuwe editie plaats van Linke Soep in Studio 80 in Amsterdam, met niemand minder dan house legende DJ Sneak.

Zaterdag 21 juli is er 's avonds eigenlijk maar 1 plek waar je echt terecht kunt om eens even lekker door te trekken na de warming up op een van de vele festivals die dag. Linke Soep neemt dan namelijk Studio 80 over voor een extra lange editie met niemand minder dan de enige echte housegangster DJ Sneak! 3 uur lang zal hij laten zien waarom hij al zo lang 'on top' is en met een sluitingstijd van 9 uur 's ochtends kan iedereen dus volledig voldaan de tent verlaten op weg naar bed, ontbijt, of strand!

dj sneak

Sneak komt oorspronkelijk uit Puerto Rico, maar zijn naam is toch vooral verbonden aan de stad waar hij opgroeide, Chicago. Er is geen andere dj of producer die de stijl die daar ontstond zo naar z'n hand heeft weten te zetten als hij. Met een eindeloze reeks eigen producties die door bijna elke grote naam worden gedraaid en een net zo lange lijst aan memorabele dj-sets, heeft Sneak de smerige, authentieke sound uit de vorige eeuw met trots verdedigd en populair gemaakt bij nieuwe en jonge liefhebbers over de hele wereld. Old school? New school? Who even likes school? Gewoon rete-goeie house muziek!

Bij de no nonsense aanpak van Sneak hoort eigenlijk maar 1 duo. De Haagse schoffies Pete Bandit en Jason Shae zijn dan ook uitgenodigd om hun held te supporten. Maar er is meer. Of het nu om Tim Hoeben gaat met z'n sexy muzikale aanpak of om de meer straight forward techno van Ici sans Merci, effectief is het allebei! Tel daar Hoge Toon, Trish Former Friends en Bert Jimmink bij op en je weet dat het een zooitje wordt. Kaarten kosten 13 euro in de voorverkoop.

Check ook www.piekup.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws