Thomas Gold

Jesse | 17 juli 2012
headlines

Thomas Gold zorgt op zaterdag 21 juli voor een feestje in AIR in Amsterdam. Verwacht een dikke mix van moddervette beats en vlammende synths.

Thomas Gold gaat heel erg lekker. Hij staat deze zomer op alle grote festivals ter wereld, waaronder op de mainstage van Dance Valley. Gelukkig geeft hij af en toe nog de voorkeur aan de intieme omgeving van een club. Zo ook op 21 juli, want dan komt hij naar AIR. Naast Thomas Gold staan Ace Agency grootheden Leroy Styles en Jaz von D in de DJ-booth van de Amsterdamse club en host MC Ambush de avond. Tel dit alles bij elkaar op en je hebt een groot feest!

thomas gold

Berlin-based Thomas Gold is een DJ/producer die de afgelopen jaren wereldwijd in de grootste clubs en op de grootste festivals heeft gestaan. Door een grote reeks aan hit singles en remixes werd hij al gauw bekend bij het grote publiek. Thomas' sound kan het best worden beschreven als funky house, met invloeden van electro, trance, techno, minimal en tribal. Zijn muziek staat bekend om zijn zware drum, pakkende melodieën en energieke house beats. Hij wordt bijgestaan door Leroy Styles en Jaz von D. MC Ambush staat klaar om de avond te hosten. Een avond voor de echte house fans die klaar zijn om AIR te rocken! Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.air.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws