Off Centre festival

Jesse | 24 juli 2012
headlines

De programmering voor het Off Centre festival is bekend. Het event vindt plaats eind september in de Melkweg in Amsterdam.

Van 27 t/m 29 september vindt de derde editie van het Off Centre festival plaats in de Amsterdamse Melkweg. Drie dagen lang staat het gehele gebouw van het Amsterdamse podium in het teken van nieuwe en vernieuwende elektronische muziek in de breedste zin, variërend van de nieuwere bass, beats en hiphopgeluiden tot aan techno en indie-electronica.

Kakkmaddafakka

Off Centre staat ver van de hokjesgeest en brengt veel verschillende, melodieuze sounds juist samen met veel ruimte voor crossovers. De komende editie staan een aantal grote namen op het programma, zoals Kakkmaddafakka, Omar S, Joy Orbison, Martyn en Gold Panda. Daarnaast presenteert het festival een flink aantal frisse, nieuwe namen zoals Pangaea, Pariah, Baauer, Midland, IFan Dafydd, Stay+ en Pomrad.

Off Centre vindt niet alleen plaats in de concertzalen op de benedenverdieping, maar ook in de Theaterzaal, Cinema en Mediaroom van de Melkweg en betrekt daarmee het hele gebouw. Naast muziek is er veel aandacht voor decor, film, installaties en muzikale achtergrond. Off Centre is een autonoom initiatief van de Melkweg, met als belangrijkste doel heeft nieuwe, elektronische muziek naar Amsterdam te halen en een podium te bieden. Festival passe-partouts kosten 30 euro + lidmaatschap en zijn inmiddels verkrijgbaar, evenals de losse tickets.

Meer info op www.melkweg.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws