Elevate

Jesse | 2 augustus 2012
headlines

Op zaterdag 27 oktober vindt in Groningen het feest Elevate plaats. Dat is het grootste techno event van het noorden.

Met de komst van Elevate maakt Groningen zich klaar om jou op zaterdag 27 oktober als trouwe techno fanaat ongekend te verwelkomen met het grootste indoor techno evenement in het roorden; waarbij het Martini Plaza de perfecte thuisbasis vormt. Voor ieder die onvermoeibaar en ongegeneerd zich op de dansvloer durft te laten gaan, wordt op de wenken benieuwd. Stijg mee tot een ongekende hoogte en stap in de lift richting een extase waar Techno de rode draad voert, met een zevental waardige acts om jouw beleving compleet te maken.

anja schneider

Anja Schneider komt langs, met haar organische baselines, stevige beats en duistere noten. Bereid je voor op een geestelijke verlichting door de meesterlijke technomuziek van deze ‘perceptual motion machine’ heldin. Ook van de partij, Gabriel Ananda, met zijn warme baselines en glitterende synths. Hij is niet weg te denken van de radio, tv en geen muzikaal magazine kan worden opgeslagen waar Karotte niet in beschreven wordt. Hij is overal en zo strijkt hij ook neer bij Elevate, om zijn blend van technoguts te verspreiden via het empirische geluidssysteem.

Technasia stoomt moeiteloos door met uptempo en levendige techno. Bereik een muzikaal hoogtepunt, terwijl hij intuïtief het gevoel van de avond weet te vertalen in een uplifting set. Egbert en Secret Cinema gaan b2b. Harde Baas opent de avond. Voor alle vroege beslissers en trouwe fanaten heeft Elevate nu een unieke early bird actie, waarbij jij 27,50 euro betaalt.

Meer info op www.elevate-event.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws