Must

Jesse | 7 augustus 2012
headlines

Must vindt plaats op vrijdag 7 september in het Koninklijke concertgebouw in Amsterdam. Maak je op voor een speciaal dance event.

De feesten van Must die in het teken staan van 'mens, locatie en beleving' zijn al jaren een begrip in Nederland. Dit najaar pakken de organisatoren van de exclusieve en over-de-top feesten uit en betreden na Rotterdam, Den Haag en Antwerpen nu Amsterdam. Op 7 september wordt één van de meest exclusieve concertzalen ter wereld, het Koninklijke Concertgebouw, omgetoverd tot een wereld waar bijzonder entertainment en dj's samenkomen in een inspirerende ambiance. Erick E, Luciën Foort, dj Sheila Hill, MC Mavis Acquah en Percossa on drums vullen het bijzondere gebouw.

mavis acquah

De industriële en inspirerende ambiance van de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek, de sprookjesachtige Grote of Sint-Laurenskerk, de grandeur van het prestigieuze Kurhaus en de chique stadsfeestzaal in Antwerpen. De organisatoren van Must kiezen altijd de meest bijzondere locaties als het decor voor hun feesten. Het Amsterdamse Koninklijke Concertgebouw is daarom de perfecte match als host voor een bijzondere avond uit van absolute topklasse. Het neoclassicistische gebouw stamt uit 1881 en is onder meer de thuisbasis voor het Koninklijk Concertgebouworkest. Tussen ruim 500 exclusieve muzikale momenten per jaar is zij op 7 september voor één keer van Must.

 

Uitbundige feesten in een inspirerende omgeving met top entertainment en muziek, dat is het recept van Must. Een totaalconcept waar alle zintuigen worden geprikkeld. De Must organisatoren zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt voor een stijlvolle ultieme avond uit. Kaarten kosten 60 euro in de voorverkoop.

 

Check ook www.concertgebouw.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws