NGHTDVSN

frank | 15 augustus 2012
headlines



Na een legendarische eerste editie van NGHTDVSN eerder dit jaar is de tijd eindelijk aangebroken voor een tweede editie. Ditmaal word er een schepje bovenop gedaan en flink uitgepakt met een hele rits internationale en nationale helden. Op zaterdag 8 september zal de Paradiso te Amsterdam wederom het toneel zijn voor de meest spannende en cutting edge electronische muziek uit de hedendaagse dancescene. Niemand minder dan electronica icoon Max Cooper, techno powerhouse Stephan Bodzin en lokale held Terry Toner zullen de grote zaal op zich nemen terwijl de bovenzaal van de Paradiso het domein zal worden van de mysterieuze en meest gehypte disco duo van het moment Tiger & Woods. In de kelder is er een selectie van de meest talentvolle vaderlandse electronica liveacts te aanschouwen.
 
Als de zoon van een muzikant van experimentele klassieke muziek leek de muzikale carrière van Stephan Bodzin al op een vroeg stadium voor hem uitgestippeld. Maar na wat theater producties in zijn jonge jaren werd al snel de interesse gewekt voor electronische geluiden en niet kort daarna werd zijn talent opgepikt door de internationale dancescene en mag hij zich heden ten dage terecht een icoon noemen binnen zijn eigen genre.
 
Als iemand gerechtigd is om 2012 tot zijn jaar te mogen kronen dan is dat Max Cooper wel. Deze scheikundige annex producer is het levende bewijs dat deze twee totaal verschillende disciplines, moeiteloos gecombineerd kunnen worden op de dansvloer. Na een reeks van zeer lovend onthaalde optredens op internationale festivals en onze eigen Free Your Mind en Buiten Westen is het nu weer tijd om hem live te mogen aanschouwen in Hollands meest legendarische poptempel. Zijn zeer emotionele electronica is dan ook een 'must hear' voor een ieder die van innovatieve en vooruitstrevende muziek houd. 
 
De laatste internationale headliner van de avond zijn niemand minder dan het illustere Tiger & Woods. Deze uit Italië afkomstige disco duo heeft in de loop der jaren een aura van geheimzinnigheid om zich heen gebouwd aangedikt met mega hits als Gin Nation en hun eigen versie van Your wish is my command. Hun muziek vind dan ook gretig aftrek bij elke zichzelf respecterende disco liefhebber en hun album 'Through The Green' was dan ook een schot in de roos.
 
Support in de grote zaal zal komen van lokale held Terry Toner terwijl in de bovenzaal Halve Soul, Les Deux & Rogor & Vriendje van Ferry hun muzikale disco wapens gereed zullen maken. En als je dacht dat dat het was, dan heb je het mis. In de Kelder zullen maar liefst zes van vaderlandse beste electronica acts hun opwachting maken met Live optredens van Daniel Zuur, 10dens, De Zwaan, Some Chemistry, SonurBer & PSTL.

Check de website voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws