DJ workshops

Jesse | 16 augustus 2012
headlines

Altijd al willen dj'en? Of ben je al een tijdje bezig en wil je de kneepjes van het vak leren? Dan is nu je kans! Studio 80 start namelijk met DJ workshops.

Vanaf 1 september start Studio 80 met maandelijkse dj workshops. In drie dagen tijd leer je de basis van het dj vakmanschap (of vakvrouwschap!) van professionele, resident dj's van Studio 80. De workshop is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde dj's en richt zich op draaien met CD, vinyl, USB en Traktor-software.

Studio 80 is een toonaangevende, internationale club waar de groten der aarde reeds achter de draaitafels hebben gestaan en tevens thuisbasis van nationale sterren. In deze inspirerende omgeving leer je in groepen van maximaal zes personen alle vaardigheden die je als dj nodig hebt om een complete dj set te draaien. Tijdens de workshop leer je onder andere hoe je de apparatuur kan gebruiken, te beatmatchen, strakke mixen te maken, en hoe je een dj-set opbouwt.

Studio 80 beschikt over twee zalen en een radiostudio met daarin alle benodigde professionele dj apparatuur. Je hoeft zelf geen apparatuur mee te nemen, tenzij je zelf al draait met een laptop en een controller. Voor een driedaagse cursus van in totaal 9 uur betaal je 225 euro incl. BTW. Er is een maandagcursus en een dinsdagcursus (eerste 3 maandagen of dinsdagen van de maand) en deze duurt van 19:00 tot 22:00. Aanmelden voor de cursus kan via www.studio-80.nl. Je kan je individueel opgeven, maar ook als tweetal of groep tot 12 personen.

Check ook www.studio-80.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws