Undertone

Jesse | 30 augustus 2012
headlines

Na het succes van de Undertone Special vorig jaar in Roodkapje, kon een vervolg dit jaar niet uitblijven. Ditmaal een maandje later en daarom gedoopt als Undertone 'End of Summer Special.

De Undertone specials vinden plaats op locaties waar eerder geen feesten gehouden gehost zijn en de line-up is geheel van eigen bodem. Na een lange zoektocht langs vele locaties in de stad, is de keuze gevallen op Worm, gevestigd aan een zijstraat van Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. Bijkomend voordeel is dat Worm beschikt over twee zalen waardoor er ruimte is voor een uitgebreid aanbod aan Nederlandse artiesten. Zet zaterdag 8 september dus maar met dikke stift in je agenda, want deze Special wil je zeker niet missen.



In tegenstelling tot andere events is er voor deze speciale avond geen voorverkoop en zullen alle kaarten dus aan de deur verkrijgbaar zijn. Voor een kaartje betaal je 10 euro. Gelet op eerdere uitverkochte avonden is het zeer aan te raden om tijdig aanwezig te zijn. Hieronder de line-up.

Eva Maria
Sandeep
Klankarbeit Live
Mick Benjamins
Nino & Frankie
Kadir Pelit
Jeng Do
Taylan Alan
D-Ribeiro
Lager
Rocky
Maze Woods


Check ook www.worm.org.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws