Loesoe

Jesse | 4 september 2012
headlines

Vrijdag 14 september is de kick-off van de maandelijkse Loesoe avond in Club Lux te Utrecht. Je bent elke tweede vrijdag van de maand uitgenodigd.

Dit najaar staat de tweede vrijdag van de maand in Club Lux garant voor kwalitatieve deephouse, soulvolle house en garage. Onder de vlag van Loesoe biedt zij ruimte voor DJ's en feestgangers om zichzelf aan het einde van de week helemaal te laten gaan. Voor slechts 4 Euro in de voorverkoop (ex fee) en 6 Euro aan de deur, garandeert Loesoe een fijn avondje dansen en sjansen in een setting die zijn gelijke niet kent! De eerste editie vindt plaats op vrijdag 14 september.

Anil Aras

Slapfunk, Utrechts meest eigenzinnige deephouse label, heeft zich in korte tijd sterk gemanifesteerd binnen en buiten de stadsmuren. Naast het aantrekken van zeer talentvolle artiesten en het geven van uitbundige feesten waarin hun sound goed vertegenwoordigd wordt, staat zij op het punt om de rest van de wereld te veroveren! Dj's Anil Aras, Larry de Kat, Samuel Deep, Randy Delmore en Aurelio Iuliano hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de clubscene en zijn van september tot en met december voorzien van een plek in Loesoe's muzikale programmering. Line-up voor de eerste editie: Anil Aras, De F van Funk, De Sluwe Vos en Larry de Kat.

Check ook www.doerakevents.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws