Magnetron Music Revue

Jesse | 20 september 2012
headlines

Het toonaangevende Amsterdamse label Magnetron Music gaat op tour, met een heuse ‘greatest hits revue’. Ze staan onder meer in de Effenaar in Eindhoven.

Een anderhalf uur durend, zeer dansbaar, live spektakel waarbij de grootste hits van dit label voorbij komen. Dat wordt wiebelen op vrijdag 21 september in de Effenaar in Eindhoven! In mei 2005 brengt Magnetron Music haar eerste single uit; Watskeburt?! van De Jeugd Van Tegenwoordig. Het is het begin van een lange rij nationale en internationale successen. Een groot deel van die succesvolle tracks zullen tijdens de Magnetron Music Revue live on stage gebracht worden.

seymour bits

Uiteraard met De Jeugd Van Tegenwoordig, maar ook met clubhits als Tuinslangboogie van Frank Hebly of ‘Love Dagger (feat Cata.Pirata)’ van Rimer London. Die laatste zit ook in Le Le, en nummers als ‘Neen‘ en ‘Breakfast‘ zullen zeker niet ontbreken, uiteraard live geïllustreerd door Parra. De grenzen van de electro-funk sound die zo typerend is voor Magnetron, worden steeds verder opgerekt en zorgen in 2008 voor de allereerste minimal house hit in Nederland en België. ‘Konijntje’ van Aka The Junkies is een enorm succes en zal speciaal voor de Revue nog een paar keer live te horen zijn.

Maar ook de gabber-punk van Coevorduh, het project van Vjèze Fur en Baby Bosma van Aux Raus, en de Booty-electro van Seymour Bits komen voorbij. Gedurende de show, zullen er ook verschillende exclusieve video's vertoond worden van aankomende releases en obscure tracks. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.effenaar.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws