Boel op stelten 2 years anniversary!

Jesse | 25 september 2012
headlines

Op donderdag 27 september 2012 is het tijd voor alweer de 17e! Het event bestaat twee jaar en viert dan met Dominik Eulberg.

Boel op Stelten in Groningen met een van de meest excentrieke artiesten van de afgelopen jaren, Dominik Eulberg. Bijna twee jaar geleden zag een nieuw concept in Groningen het levenslicht, waarbij Lokaal Talent, aangevuld met Nederlandse gevestigde namen, centraal diende te staan. Met Huize Maas als thuisbasis was Boel op Stelten geboren. In minder dan twee jaar hebben alle talentvolle Groningse Dj’s naast bekende nationale artiesten de Boel op Stelten gezet in Huize Maas. Cocoon’s Dominik Eulberg trakteert je op een onvergetelijke avond met een dj set van maar liefst 2 uur.

Daarnaast zullen de Groningse vaste gasten Milan Meyberg, Freak Strano en Jorn! & Arwin Lee, welke zich de afgelopen jaren ruimschoots bewezen hebben, de rest van deze heuglijke avond invullen met de dikste tunes van deze zomer. Joey Daniel maakt de line-up compleet. Reden genoeg om dit bijzondere 2jarig bestaan niet te missen. De deuren gaan om 23.00 uur open. Kaarten kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Check ook www.huizemaas.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws