Metz on the River

Jesse | 27 september 2012
headlines

Metz on the River is op 21 oktober het Ibiza op de Maas, met achter de decks onder meer Michel Cleis.

Na het succes van Metz on Sunday & Metz on the Beach is tijd voor een vervolg en dat is Metz on the River! Beleef Ibiza door de Rotterdamse havens op een unieke boot. Ben je dit jaar op Ibiza geweest, dan waren de avonden van Cadenza / Vagabundos één van de betere op het eiland. Eén van de residenten van dit concept is Michel Cleis. Hij draait op vele bootparties op het eiland Ibiza & tijdens de WMC in de USA zijn zijn boatparties ieder jaar weer de best bezochte! Metz weet dan ook zeker dat hij Ms New Riverzz, want dat is het schip waarop Metz on the River plaats gaat vinden, omgaat toveren tot een dansend festijn op de maas in en rond om de Rotterdamse havens.

michel cleis

De tweede naam die inmiddels wel bekend is bij het Metz publiek is Thomas Hensbroek. Op de speciale Queensnight Edition van dit jaar wist hij geheel in eigen stijl de zaal volledig klaar te zetten voor dj Rae. En dit keer zal hij dit doen voor Michel. De afsluiting aan boord van Ms New Riverzz is handen van twee echte Rotterdammers die special voor deze editie de handen ineen slaan! Jasper Clash & Mr. Metz zullen samen zorgen voor een geweldige afsluiting. Bij het opstappen is het het natuurlijk de sound van dj Etienne die je al vroeg de sfeer van Metz laat proeven. De man die aan boord het hoogste woord heeft is natuurlijk de kapitein van het schip maar deze avond zal hij toch zijn meerdere moeten erkennen in MC Haits!

Omdat de vaste Locatie van Metz Hal 4.1 te Rotterdam is en dat daar 300 gratis parkeerplaatsen zijn heeft de organisatie het voor elkaar gekregen om Ms New Riverzz daar te laten afmeren en kan men dus gewoon opstappen op de plaats waar men gewend is om een Metz avond te gaan beleven. Opstappen aan boord van Ms New Riverzz kan tussen 18.00 – 19.30 waarna het ruime sop van de Maas zal worden gekozen. Afstappen kan na 22.30 wanneer Ms New Riverzz weer af zal meren bij Hal 4.1 maar er kan dan nog aan boord worden 'doorgemetzt' tot 24.00. Kaarten kosten 25 euro.

Check ook www.metzonsunday.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws