Indoor festival

frank | 3 oktober 2012
headlines



Deze zomer was het samen met Trentemøller, Dixon, The Magician, David August en 3500 festivalgangers genieten op Symphonica Elektronica 2012. In het programmaboekje werd al gehint naar een winterfestival, et voilà: SET FREEZE zal je deze winter helpen om  de overtollige kerstkilo’s er weer af te dansen. De gevarieerde line-up zal volgende maand bekend worden gemaakt, diversiteit is hierbij het sleutelwoord!
 
Stel je eens voor, een industriële locatie waar tot nu toe nog nooit een festival is gehouden. Een locatie die meerdere area’s herbergt, een locatie die aan  elke ruimte een eigen identiteit geeft en een  intieme locatie waar maximaal 1500 man in past om één van de leukste en frisse festivals van dit jaar te beleven. Een outdoor area waar je je in de sneeuw kan uitleven én meerdere indoor area’s om van te smelten. Dit alles en meer kan je verwachten van SET FREEZE!  
 
Kaarten zijn vanaf aanstaande woensdag verkrijgbaar via www.setfest.nl Maar, ben er snel bij want kaarten zijn beperkt beschikbaar. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws