69 Live

Jesse | 9 oktober 2012
headlines

Detroit techno-legende Carl Craig staat op zaterdag 3 november in het jubileum programma van het Paard in Den Haag.

Er zijn van die artiesten daar zit geen slijtage op. Daar druipt een stuk creativiteit, muzikaliteit en passie van af. Carl Craig valt rustig onder die noemer in te delen wanneer het gaat om het maken van vooruitstrevende techno. Sinds eind jaren '80 staat Carl Craig te boek als de meest talentvolle producer afkomstig uit de tweede generatie van invloedrijke Detroit-techno artiesten. Een perfect affiche dus dat absoluut past in het jubileum programma van het veertigjarige bestaan van het Haagse Poppodium Paard van Troje. Zaterdag 3 november presenteert Carl Craig zijn 69 Live show, een bijzonder audiovisueel optreden zoals je niet vaak in Nederland te zien krijgt.

carl craig

Het veertigjarig jubileum wordt aangevuld met Remy, Warren Fellow, Bart van Rijn, Fabio, Flowers Greenfield, Vincent de Wit en Steelo. Zowel als artiest, maar niet minder belangrijk, ook als bezoeker. Dit gegeven maakt de avond nog meer speciaal en belooft er eentje te worden die zeker zal bijdragen aan de rijke historie die het Paard heeft opgebouwd. Voor de trouwe Paard bezoeker is dit zeker een avond om niet te mogen missen. Techno zoals techno bedoeld moet zijn.

Het Paard van Troje valt vandaag de dag niet meer weg te denken uit de Haagse culturele sector. Met een bestaansrecht van veertig jaar biedt het Paard een progressief en gevarieerd aanbod aan hedendaagse pop- en dance stromingen. Hierbij houdt Paard altijd rekening met de ontwikkeling van eigen regionaal talent. Carl Craig presents 69 Live is omgoten met talentvolle artiesten afkomstig uit de regio en geeft hiermee perfecte uiting aan het programma rondom het veertigjarige jubileum. Kaarten kosten 18 euro in de voorverkoop.

Check ook www.paard.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws