De Nachtspelen

Jesse | 11 oktober 2012
headlines

Het lange wachten is voorbij, de zomer achter ons gelaten maakt de Nachtspelen zich klaar voor een ijskoude wintereditie. Die vindt plaats op 3 november.

Op 3 november worden de drie zalen van de Westerunie omgebouwd tot wintersport arena en tot de nok toe volgestouwd met spelletjes, sportactiviteiten, acts en andere verrassingen. Klappers als ijspegelvangen, sneeuwbalrollen, wakvissen en “zoek de Yeti” behoren natuurlijk weer tot het spel assortiment. Al bij binnenkomst raakt de deelnemer verwikkeld in een strijd om de felbegeerde wisseltrofee. Wie voor twaalven arriveert kan meedoen aan de landenparade. Groepen van minimaal zes personen, met hetzelfde tenue, krijgen naast hun eigen vlag een gratis fles champagne (mits ze voor twaalf uur present zijn).

Het Transformatorhuis: het kloppend hart van dansend Nachtspelen wordt aangevoerd door Kees van Hondt (Lowlands), maar ook Dimitri, Cinnaman, SHMLSS, Zender, Blitzkrieg, en Maarten Pordon zullen hier de winter trotseren. Visueel ondersteund door Vj’s Danny Merk, Merel Dekking en Mixil.

De Westerunie: het domein van het Knuckle Duster Agency. Dit extravagante collectief zal je de laatste trends uit het nachtleven voorschotelen en zal geheel in eigen stijl de tent komen afbreken. Zet uzelf schrap want zwarter dan dit worden de pistes niet. Met o.a. Boemklatsch, de Spacegirls, Palmbomen, Doppelgang en Nick Verstand. Ook vindt u in deze zaal een interactieve Vj show van: Servaes en Judocus.

De Westerliefde: Wanneer u bent uit geskied of halverwege onderkoeld bent geraakt, kunt u zich hier opwarmen. Speciaal voor deze editie hebben de heren van Cartel een pitoreske apres-ski hut gebouwd. Binnen de kortste keren staat u weer op de been, klaar voor een feestje! Met Aron Friedman, Brent Roozendaal, Carlos Valdes en Levi Verspeek.

Meeting point Antarctica: vindt u tussen de zalen in, deze trekpleister voor doorgewinterde atleten wordt de gehele avond onder handen genomen door Stefano Richetta, Peter Kan, Django Gitano, Zender, Brian S en Hero de Janeiro. Na dat de eindbalans door de hoofdscheidsrechter is opgemaakt, worden om 03:30 de prijzen uitgereikt. Daarna gaat het feest nog door en kan er gedanst worden tot 07.00 uur ’s ochtends! it giit oan! Kaarten kosten 27,50 euro in de voorverkoop en 32,50 euro aan de deur.

Check ook www.denachtspelen.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws