Klikk

Jesse | 18 oktober 2012
headlines

Klikk bestaat vijf jaar. En om dat eens goed te vieren, heeft de organisatie een flinke rits top namen gestrikt voor de Klikk edities in het najaar van 2012.

Op 2 november strijkt Klikk voor de eerste keer neer op een vrijdagavond in LVC in Leiden, met man van het moment; de Britse Subb-an. De sound van de Brit is hotter dan hot en de organisatie is dan ook ontzettend blij dat ze de beste man hebben weten te strikken. Engeland heeft jarenlang achteraan in de rij moeten aansluiten op dance gebied, maar is – o.a. dankzij Subb-an – weer helemaal terug. Wie heeft er het afgelopen jaar niet gedanst op zijn remix voor Noir & Haze of Maya Jane Coles? Alles wat deze man momenteel maakt veranderd in goud en inspireert daarmee producers en dansvloeren over de gehele wereld.

subb-an

Wie absoluut niet voor Subb-an onder doet is William Kouam Djoko. Naast het feit dat hij een voortreffelijke dj is, is hij tevens een zeer verdienstelijk producer getuige zijn recente klappers bij Rush Hour en Voyage Direct. De man die het deze avond helemaal af kan maken is Klikk’s eigen Koen Lebens; Leidse crowd pleaser pur sang. Even de grote zaal ontvluchten? Neem een kijkje in onze tweede area waar de jongens van de Beatindustrie de scepter zwaaien. Deze Haarlemse organisatie staat voor underground feesten op gruwelijke locaties. Zij zullen laten horen en zien hoe hard het doorgaans los gaat op hun feestjes. Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.lvc.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws