TechNORm

Jesse | 18 oktober 2012
headlines

TechNORm komt met de allerlaatste editie. Het Limburgse concept neemt afscheid met een XL-clubeditie met Oscar Mulero.

Na ruim vijftig edities in poppodium de Nieuwe Nor, twee festivals op bedrijventerrein Molenberg, area hostings op avonden als Planet Rose, Vollt en Evotions gaat TechNORm er op het hoogtepunt mee stoppen.... (en iets nieuws beginnen!) Maar niet zonder groots afscheid te nemen. Dat doet de organisatie met deze XL-clubeditie met Oscar Mulero.



Oscar Mulero actief sinds eind jaren tachtig, beroep: technoheld. En geheel op eigen kracht. Iedereen zocht in Berlijn, Londen of Detroit naar de nieuwste dj's. Ondertussen was het Mulero die Spanje op de technokaart zette. Met de oprichting van zijn club The Omen in Madrid, met belangrijke optredens op Sonar, met eigen releases en zijn label Warm Up dat dit jaar tien jaar bestaat. De Spanjaard blijft het publiek betoveren met zijn sets. Onder andere meerdere keren op Awakenings. Mulero weet wat het Nederlandse publiek graag lust en schotelt maar al te graag de heerlijkste techno-tapas-schotel voor.

TechNORm heeft de afgelopen zes jaar in de technoscene respect afgedwongen en Heerlen op de internationale techno-kaart neergezet. Grote man achter TechNORm is vanaf de eerste dag initiator/promoter en organisator Han Frissen, beter bekend onder zijn dj-alias Doka. Samen met Loy Bastiaens gaat hij het concept vanaf 2013 een nieuwe draai geven. Natuurlijk zullen de twee bekende TechNORm-residents Loy en Doka, voor de gelegenheid aangevuld met Dayak de boel lekker opwarmen voor het ultieme gepeperde Spaanse hoofdgerecht. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de kassa.

Meer info op www.nieuwenor.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws