Nachtsport

Jesse | 23 oktober 2012
headlines

Na het succes van een uitverkochte vorige editie bij het 1-jarig bestaan in maart keert Nachtsport weer terug naar Doornroosje.

Deze editie in Doornroosje staat de stevige techno centraal. Hiervoor heeft Nachtsport dan ook Amerikaan Tony Rohr uitgenodigd die een speciale Hybrid-set gaat neerzetten. Maar liefst tweeënhalf uur dj set met live elementen. Naast zijn solo act werkt Rohr veel samen met oa. Alexi Delano en released hij muziek op de labels H-productions, Plus 8, Drumcode en Cocoon. Verwacht diep en donker geweld!

tony rohr

Verder op het programma staat niemand minder dan 'the german techno machine' Alex Bau! Deze Duitse DJ en producer begon zijn carrière in 2000 meteen al met releases op het prestigieuze CLR label waar hij nog steeds bij zit. Zijn stijl valt een beetje omschrijven als straightforward techno met affentoe wat speelse haperingen. Kortom: heerlijk duister beukwerk!

De opening van de grote zaal zal verzorgd worden door Thomas Vink, die net als Rutger Maree (kleine zaal) naast deze avond ook zal draaien op de pre-party in de Merleyn 25 oktober. Beide mannen zijn van het Nine 2 Nine Music label en draaien geregeld in Amsterdam in de 80, Suger Factory of op events als Chateau Techno. Na een succesvolle Old Cave editie tijdens Walk-on is Steffie Ditzel weer uitgenodigd, ditmaal zonder Stiften-partner STIP.dot, en zal met haar live act de kleine zaal onveilig te maken. Ook Hubert Kirchner keert terug. Resident Thomas Elmore is ook weer van de partij. Kaarten kosten 16 euro ex fee in de voorverkoop en 17 euro aan de deur.

Meer info op www.doornroosje.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws