Overdag feesten doe je in Het Dagverblijf

frank | 23 oktober 2012
headlines

Je kunt natuurlijk je zaterdagmiddag op de bank doorbrengen. Best leuk, maar veel leuker is het om naar Het Dagverblijf te gaan. Een nieuw feestconcept dat al op zaterdagmiddag begint. Lekker overdag in plaats van ’s nachts, zodat je zondag gewoon weer fris en fruitig bij je schoonmoeder op bezoek kunt, ideaal toch?



Zaterdag 3 november a.s. is het zover; de kick off van Het Dagverblijf die zal plaatsvinden in VLLA, een voormalig uitvaartcentrum in Amsterdam West dat tegenwoordig dienst doet als creatieve broedplaats. De perfecte plek dus voor een minifestival, want naast een aantal zeer geschikte dj’s zal er in Het Dagverblijf ook ruimte zijn voor creativiteit. Ga op bezoek bij de voorleesjuf of laat jezelf in vintage outfit fotograferen bij de dames van Flinke Klerenzooi & Scherpe Platen. Wil je even bijkomen van het dansen dan kun je een duik nemen in de ballenbak of een wansmakelijke film kijken in de mini cinema. Rond etenstijd is de keuken open, waar je voor een prikkie een prima maaltijd kunt scoren. Een vloeibare variant in de vorm van een cocktail is uiteraard ook beschikbaar, maar neem er niet te veel van want dit kan mogelijk je prestaties bij de happy hardcore karaoke show beïnvloeden.

Met al dat vertier zou je haast vergeten dat er ook een aantal top dj’s geprogrammeerd staan die alleen al een bezoek aan dit feest waardig zijn. De dag zal beginnen met de nu-disco klanken Waterpas en het ongegeneerde duo SHMLSS. Sebastian Flaes, publiekswinnaar van de TWSTd dj contest 2012, zal het tempo opschroeven en de zaal voorzien van zijn kenmerkende tech house sounds. De dag zal op geheel toepasselijke wijze worden afgetopt door 2 Man 1 Paardenkop zoals alleen zij dat kunnen. Dit bewezen ze eerder op Bungalup en Vrij festival. Bij zijn is meemaken dus, tot in de ballenbak!

Het Dagverblijf
Organisatie: Wise Man Entertainment
3 november 2012
14:00 – 00:00 uur
Locatie: VLLA, Willem Roelofstraat 9, 1062 JX Amsterdam
Tickets: Voorverkoop € 12,50
Deur € 15,- 
www.hetdagverblijf.nl
www.facebook.com/hetdagverblijf
www.twitter.com/overdagfeesten

 
 

                

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws